
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک

ابتدا کره را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا آب شود پس از آن پیاز ها را خرد کنید و داخل کره ها بریزید و سرخ کنید تا جایی که طلایی شوند. سپس آرد را به پیازها افزوده و هم بزنید و چند ثانیه اجازه دهید بجوشد.
حال داخل مواد مقداری آب بریزید و بگذارید با حرارت متوسط به مدت نیم ساعت بجوشد. بعد از جوشیدن آب لیمو و شکر را نیز افزوده و منتظر بمانید 10 دقیقه با حرارت آرام بپزد.
در نهایت نعناع و دارچین را درون سوپ ریخته و سوپ تان را از روی حرارت بر دارید و در همان حین تخم مرغها را به سوپ بیافزایید بنابراین سوپ شما آماده سرو است و می توانید به همراه سبزیجات تازه و نان نوش جان کنید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد