
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج
سپس آنها را داخل یک شانه تخم مرغ بچینید به صورتی که سمت چسب دار آن رو به پایین باشد. مرحله خالی کردن و شستشو را برای همه تخم مرغ ها تکرار کنید.
ژله را طبق دستور روی بسته آماده کنید و نوک یک قیف شیرینی پزی را داخل سوراخ بالایی تخم مرغ ها فرو کنید و ژله را داخل آن بریزید تا تخم مرغ پر شود. ژله داغ خواهد بود پس با احتیاط بریزید که تخم مرغ سر ریز نکند.
شانه تخم مرغ را داخل یخچال قرار دهید و تا موقعی که ژله کاملاً بگیرد حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. زمانی که سفت شدند تخم مرغ ها را بشکنید و نوش جان کنید.
ژله…………………………….چند بسته |
تخم مرغ………………………..به تعداد لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان