jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۹۱۳۶۰   ۱۳ آذر ۱۳۹۹  |  ۲۲:۲۶

سالاد مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفردار

طرز تهیه سالاد مکزیکی

همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور مکزیک می باشد. اگر طرفدار غذاهای تند هستید توصیه می کنیم این سالاد خوشمزه را از دست ندهید. با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد مکزیکی تهیه کنید

طرز تهیه سالاد مکزیکیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی


مواد لازم سالاد مکزیکی

پیاز ۱ عدد

ذرت ۱ فنجان

نخود ۲۰۰ گرم

فلفل قرمز ۱ عدد

لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم

گشنیز ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه قرمز ۱ تکه کوچک

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

عسل یا شکر نصف قاشق چای خوری

 

برای تهیه سالاد مکزیکی ابتدا نخود و لوبیا را به طور جداگانه در کاسه ای پر از آب می ریزیم و به مدت ۵ الی ۶ ساعت اجازه می دهیم تا حبوبات خیس بخورد و ۲ الی ۳ مرتبه آب کاسه ها را تعویض می کنیم تا نفخ حبوبات از بین برود.

می توانید این کار را در شب انجام دهید که تا صبح خوب خیس خورده باشند.سپس نخود ها را در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۱:۳۰ الی ۲ ساعت بپزد.

همچنین لوبیا را نیز در صافی می ریزیم و آبکش می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا ۱ ساعت بعد کاملا پخته شود.تا پخت حبوبات زمان داریم تا باقی مواد سالاد را آماده کنیم.

گشنیز را می شوییم و خشک که شد خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم و پیاز را نیز پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و نصف آن را کنار می گذاریم و نصف دیگر را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

فلفل دلمه ای را نیز می شوییم و داخل آن را خالی می کنیم و نگینی خرد می کنیم.پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را در کاسه ای بزرگ می ریزیم.به قابلمه لوبیا و نخود سر می زنیم ۱ عدد از لوبیا و نخود را تست می کنیم اگر پخته بودند

شعله لوبیا را خاموش می کنیم و ذرت را به نخود اضافه می کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و ذرت ها نیز کاملا پخته شوند.سپس لوبیا را در صافی می ریزیم تا هم خنک شود و هم آب اضافه آن خارج شود و بعد به مواد در کاسه اضافه می کنیم.

در ادامه حدود ۱۰ دقیقه صبر می کنیم سپس نخود و ذرت پخته شده را نیز از روی حرارت بر می داریم و در صافی می ریزیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد به مواد سالاد می افزاییم و مواد را خوب مخلوط می کنیم

سپس نمک،عسل،فلفل و پودر فلفل و روغن زیتون روی مواد می ریزیم و خوب مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا طعم دار شوند و در ظرف مورد نظر سالاد را می کشیم و گشنیز را نیز روی مواد می ریزیم و سالاد مکزیکی را نوش جان کنید

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
عباس‌ آقا باشیم

عباس‌ آقا باشیم

سال‌ها پیش توی یک مدرسه تئاتر به کار مشغول بودم. ساختمانی با موقعیت اداری را دوستی اجاره کرده‌بود که چند کلاس داشت و یک پلاتوی نسبتا بزرگ برای تمرین‌ها و کلاس‌های عملی.

پایبندی در برابر پایبندی

پایبندی در برابر پایبندی

تکلیف ما در برابر جلسه شورای حکام صرف‌ نظر از هر نتیجه‌ای که داشته باشد، مشخص است. ما در مجلس شورای اسلامی قانونی تحت عنوان اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران تصویب کردیم.

گفتگو

بیشتر
بارداران، معاف از خانه‌ تکانی

دکتر سونیا اسکندریون، متخصص جراحی زنان تأکید می‌کند بارداران از پرداختن به فعالیت‌هایی که با خطر افتادن همراه است، پرهیز کنند

بارداران، معاف از خانه‌ تکانی

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
حراجی جراحی!

درآمد بالا و ریسک کم عمل جراحی زیبایی سبب شده برخی پزشکان برخلاف تخصص‌شان به این بازار رو بیاورند

حراجی جراحی!

یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر