در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کروک، بوته را حبه کنید . دانهدانه تمامی حبهها را از بوته سیر جدا کنید . همچنین میتوانید اول پوستکاغذی سفید روی آن را بکنید تا حبهها راحتتر جدا شوند .
قسمت انتهایی قهوهایرنگ را ببرید . قسمت سفت و قهوهایرنگی در ته حبه سیر وجود دارد ، آن را با کارد آشپزخانه ببرید . این کار پوست کندن را مقداری راحتتر میکند ، اما حتماً لازم نیست و بعضی از سیرها نیز چیز زیادی برای بریدن ندارند .
همچنین شما میتوانید کامل حبههای سیر را از وسط نصف کنید ، این کار باعث میشود که بسیار راحتتر بتوان پوست سیر را کند .
سیر را روی تخته آشپزخانه بگذارید . سیر را روی وجهی که صاف است روی تخته آشپزخانه بگذارید ؛ بهطوریکه قسمتی از سیر که بزرگتر از قسمت دیگر است ( یعنی قوس بیشتری دارد ) به سمت شما باشد .
سطح صاف چاقو را روی قسمت صاف سیر گذاشته و محکم ضربه بزنید . شما نیاز به ضربهای سریع و محکم هستید که با پشت دست باید این کار را بکنید . شما صدای ریز تردی را میشنوید ، بعدازآن چاقو را بردارید تا ببینید که پوست سیر به راحتی کندهشده است .
پوست سیر را بکنید . شما نیاز به مقداری تمرین دارید تا بفهمید که چه مقداری باید فشار روی سیر اعمال کنید ، اما به هر صورت بعد از برداشتن چاقو متوجه خواهید شد که پوست سیر کندهشده است .
سیر را درسته یا خردشده در غذا مصرف کنید . در حال حاضر سیر آماده مصرف کردن است .
هرچقدر سیری که نیاز دارید را حبه کنید . پوستهایی که راحت کنده میشوند را بکنید .
۵ دقیقه سیر را در آب سرد خیس کنید . حتماً مطمئن شوید که حبههای سیر در آب غوطهور باشند . آب باعث شل شدن پوست سیر میشود . با استفاده از هم زن فلزی مقداری سیرها را هم بزنید تا به این پروسه سرعت ببخشید .
اگر امکان دارد ، سیرها را داخل ظرفی که دارای درب است و آب از آن بیرون نمیریزد بگذارید . بعد از گذشت زمان لازم ، مقداری ظرف را تکان داده تا به پوست سیر ضربه واردشده و سریعتر دربیاید .
سیرها را از آب بیرون بکشید . در حال حاضر پوست سیر شل شده و بهراحتی کنده میشود . درصورتیکه خوب کنده نشد ، ته حبه سیرها را با چاقو ببرید .
به میزان موزد نیاز حبههای سیر را از بوته جدا کنید . فقط به میزان موردنیاز حبه سیر داخل ماکروویو بگذارید ، زیرا در صورت استفاده نکردن آنها خراب خواهند شد .
به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه سیر را داخل ماکروویو قرار دهید . حبههای سیر را داخل یک بشقاب کوچک بگذارید و روی درجه حرارت بالا آن را حرارت دهید . شما متوجه خواهید شد که پوست آنها موجدار و شل میشود .
پوستهای باقیمانده و شل شده را بکنید . ته سیر را با چاقو بریده و پوست آن را بهسادگی دربیاورید .
بوته کامل سیر را داخل یککاسه استیل بگذارید . اینیک روش عالی برای پوست کندن کامل یک بوته سیر است . قبل از اینکه بوته را داخل کاسه بگذارید ، پوست شل کاغذی روی آن را تاجایی که میشود بکنید .
از کاسهای استفاده کنید که جفت آن را داشته باشید ، زیرا باید هماندازه هم باشند .
کاسه استیل دیگری را روی کاسه قبلی بگذارید . کاسههایی که هماندازه هستند را انتخاب کنید . روی باز کاسهها را روی یکدیگر قرار دهید تا بتوانید سیرها را داخل آن تکان دهید .
لبه کاسهها را گرفته و آنها را تکان دهید . به مدت ۱ تا ۲ دقیقه با شدت زیاد سیرها را تکان دهید ، بهطوریکه سیرها روی کاسه ضربه بزنند .
کاسه را بازکنید و پوستها را بیرون بریزید . شما حبههای سیر بدون پوست را غرق در پوستهای کنده شده خواهید دید . تمامی پوستهای جداشده را بیرون بریزید و دوباره کاسهها را روی یکدیگر قرار دهید .
تا کنده شدن کامل پوست سیرها ، به تکان دادن ادامه دهید . ممکن است نیاز پیدا کنید که مقداری از پوستهای ظریف و نازک را با دست بکنید یا با روش دیگری آنها را جدا کنید ، مثلاً در آب بخیسانید . بههرحال ، با تکان دادن به مقدار کافی ، بیشتر پوست آنها بهخودیخود کنده میشود .
حبهها را جدا کنید . مقدار سیری که لازم دارید را از بوته جدا کرده و روی تخته آشپزخانه بگذارید .
روی سیر را با پارچه خشکی بپوشانید . پارچه از پرت شدن سیرها به اطراف جلوگیری میکند . حوله آشپزخانه نیز برای اینکار مناسب است .
۱ تا ۲ بار با چکش روی سیرها ضربه بزنید . این کار باعث ترک خوردن پوسته آنها شده و پوست کندن را راحتتر میکند . این روش مشابه روش چاقو است ، اما انجام دادن آن راحتتر است زیرا چند سیر را یکجا پوست میکند .
حواستان باشد تا سیرها را له نکنید ، بهآرامی به آنها ضربه بزنید بهگونهای که فقط پوست آنها دربیاید .
پوست سیرها را بکنید . در حال حاضر پوست سیر ترکخورده است و میتوانید بهراحتی پوست باقیمانده را جدا کنید . برای بعضی از حبه سیرها ممکن است نیاز باشد تا ته آنها را ببرید تا پوست را کامل جدا کنید .
نکات مهم
۱ – چیزی که پوست کندن سیر را سخت میکند خشکی آن است . درست است که روش خیس کندن سیر مقداری طول میکشد ، اما در آخر بهراحتی پوست را جدا میکند .
۲ – از تخته آشپزخانه ناپایدار ( لق ) استفاده نکنید .
۳ – در هنگام استفاده از چاقو مراقب خودتان باشید .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد