به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.

| نمک | 2 قاشق چایخوری |
| پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
| پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
| پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
| پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
| فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
| پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
| آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
| تکههای فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد