
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویهها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.
نمک | 2 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 2 قاشق چایخوری |
پاپریکا | 2 و 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پونه کوهی خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
آویشن خشک شده | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
تکههای فلفل قرمز | (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری |
تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
معاون سیمای رسانه ملی مطرح کرد
گفتوگو با فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر: