![لزوم مرور دوباره فلسفه برگزاری المپیک](/files/fa/news/1403/4/30/1231202_791.jpeg)
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،ترکیهایها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی میگویند و یونانیها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشتهاند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آبلیمو طعمدار شده است.
سيراب شيردان گوسفند | نيم کيلوگرم |
آب | به مقدار لازم |
سير | 6 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
آرد | 2 قاشق غذاخوري |
ماست | 1 قاشق غذاخوري |
زرده ي تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوري |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوري |
سرکه | 3 قاشق غذاخوري |
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد