به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،ترکیهایها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی میگویند و یونانیها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشتهاند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آبلیمو طعمدار شده است.

| سيراب شيردان گوسفند | نيم کيلوگرم |
| آب | به مقدار لازم |
| سير | 6 حبه |
| نمک | به مقدار لازم |
| آرد | 2 قاشق غذاخوري |
| ماست | 1 قاشق غذاخوري |
| زرده ي تخم مرغ | 1 عدد |
| کره | 2 قاشق غذاخوري |
| فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوري |
| سرکه | 3 قاشق غذاخوري |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت و گو با بهزاد داداش زاده بازیکن سابق پرسپولیس و تیم ملی
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد