
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج،ترکیهایها به سوپ سیرابی ، اِشکِمبه چورباسی میگویند و یونانیها نامش را اِسکمبی اَوگو لِمونو گذاشتهاند. یعنی سوپی که با تخم مرغ و آبلیمو طعمدار شده است.
سيراب شيردان گوسفند | نيم کيلوگرم |
آب | به مقدار لازم |
سير | 6 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
آرد | 2 قاشق غذاخوري |
ماست | 1 قاشق غذاخوري |
زرده ي تخم مرغ | 1 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوري |
فلفل قرمز | 1 قاشق غذاخوري |
سرکه | 3 قاشق غذاخوري |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی بررسی کرد
با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالشهای اجرای برنامههای معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکههای اجتماعی گفتوگو کردیم