به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،سوپ کدو حلوایی یکی از سوپهای مخصوص پاییز و زمستان است. در این مطلب شما را با طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و تزیین آن و اینکه چگونه آن را به یک سوپ رستورانی تبدیل کنید آشنا خواهیم کرد.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی متوسط |
½ |
پیاز بزرگ |
۱ عدد |
سیب زمینی |
۲ عدد |
هویج |
۳ عدد |
ساقه کرفس |
۱۰۰ گرم |
خامه (اختیاری برای تزیین) |
۵۰ گرم |
روغن مایع |
به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
- پیاز را پوست گرفته و آن را بصورت نگینی خرد کنید.
- قابلمه را بر روی گاز گذاشته و به مقدار کم روغن در آن ریخته و روغنها را داغ کنید. سپس پیازها را به داخل قابلمه اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیازها سرخ و خوشرنگ شوند.
- در ادامه کدو حلوایی، هویج، سیب زمینی و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید.
- مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید و بعد از آن اگر آب مرغ در دست دارید ۲ لیوان آب مرغ به قابلمه اضافه کنید. اگر هم آب مرغ ندارید آب معمولی را یه ظرف اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید.
- پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد درب آنرا گذاشته و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مواد به آرامی پخته شوند.
- در حین پخته شدن مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد پخته شوند و آب سوپ تبخیر شود.
- زمانی که فقط یک پیمانه از آب داخل قابلمه باقی ماند سوپ کدو حلوایی شما آماده است.
- اگر دوست داشته باشید میتوانید برای رستوراین و یکدست شدن، سوپ را به پوره تبدیل کنید. برای اینکار سوپ را به صورت داغ داخل میکسر ریخته و آن را میکس کنید.
- پس از اینکه سوپ را به خوبی میکس کردید آن را درون ظرف سوپخوری ریخته و با خامه به شکل دلخواه تزیین کنید. برای تزیین و خوشمزه شدن سوپ کدو حلوایی، میتوانید از لیمو ترش و سبزیجات معطر مثل جعفری نیز استفاده کنیم.
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.