مربا را در جای خنک و دور از تابش خورشید نگهداری کنید

طرز تهیه مربا گلابی

خود گلابی طعم دلنشینی داره. با اضافه کردن کمی دارچین مربای شما خوش عطر و جذاب تر هم میشه. آب لیمو ترش هم جلوی شکرک زدن مربا گلابی رو میگیره و هم از تغییر رنگ و تیره شده گلابی جلوگیری میکنه.
کد خبر: ۱۲۷۸۵۹۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،یکی از جذاب ترین میوه های پاییزی گلابی است. من شخصاً اون قدر به این میوه علاقه دارم که دوست دارم علاوه بر خوردن گلابی تازه، خوردنی های دیگه ای هم با اون تهیه کنم. طرز تهیه کیک گلابی و چیز کیک گلابی رو قبلاً براتون نوشتم. اما میدونستید مربا گلابی هم فوق العاده خوشمزه است.

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم مربا گلابی

گلابی خرد شده 400 گرم
سیب رنده شده 150 گرم
شکر 400گرم
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
لیمو ترش 1 عدد

 

بیشتر بخوانید: 

طرز تهیه کیک هل و گلاب

طرز تهیه رب انار

 

طرز تهیه مربا گلابی

  1. قبل از شروع به تهیه مربای گلابی یک نعلبکی را داخل فریزر قرار دهید. گلابی ها را به خوبی بشویید. شاخ و برگ آنها را جدا کنید. سپس آنها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته ها را خارج کنید. حال، گلابی را به شکل مکعبی خرد کنید و آن را داخل قابلمه سرامیکی یا پیرکس بریزید. از قابلمه فلزی برای تهیه مربا استفاده نکنید چون در مجاورت مواد اسیدی اکسید میشود. (اگر از ظرف لعابدار استفاده میکنید مراقب باشید خش نداشته باشد.)
  2. شکر را روی گلابی های خرد شده بریزید. روی قابلمه را بپوشانید و به مدت 4 ساعت آن را کنار بگذارید. در این مدت چند بار گلابی را زیر و رو کنید تا دانه های شکر در ظرف پخش شود.
  3. بعد از این مدت گلابی آب می اندازد. آن را روی شعله خیلی کم قرار دهید. . سیب رنده شده را هم اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید (سیب به قوام آمدن مربا گلابی کمک میکند). مواد را هم بزنید تا مطمئن شوید چیزی از شکر به ته ظرف نچسبیده است.
  4. اندکی پودر دارچین به مربا گلابی اضافه کنید. یک لیمو ترش سبز را از وسط نصف کنید. آب نیمو از لیمو را بگیرید و به مربا اضافه کنید. 30-40 دقیقه روی شعله ملایم به پخت ادامه دهید تا مربا به غلظت مناسب برسد. هر چند وقت یک بار هم بزنید تا از سوختن مربا جلوگیری شود. برای تست قوام آمدن مربا کمی از آن را داخل نعلبکی یخ زده بریزید. یک دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد انگشتتان را وسط مربا بکشید. اگر رد انگشت شما وسط مربا باقی ماند یعنی به اندازه کافی قوام آمده است.
  5. 5-10 دقیقه صبر کنید تا مربای داغ کمی خنک شود. آن را با ملاقه تمیز داخل شیشه های استریل شده بریزید. سپس درب شیشه را ببندید. مربا گلابی آماده شده را در یخچال نگهداری کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها