
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،سوپ کرفس پیش غذایی خوشمزه با رنگ و بویی متفاوت است که طرز تهیه را در این مطلب آموزش خواهیم داد.
ساقه کرفس تازه | نیم کیلو |
پیاز خرد شده | 2 عدد متوسط |
آب مرغ یا آب قلم | 3 تا 4 لیوان |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 400 گرم |
سیب | 2 عدد متوسط |
پنیر خامه ای | 100 گرم |
خامه | 100 گرم |
جعفری خرد شده | نصف فنجان |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد