به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،ش میوه یکی از آش های سنتی اردبیل، تبریز و همدان است و به خوبی هنر دستشان را در آشپزی نشان میدهد. برای طرز تهیه آش میوه از میوه های تابستانی مثل گوجه سبز و آلبالو و زردآلو استفاده میکنند. این آش میوه ای مقوی و لذیذ، طرز تهیه راحتی دارد و حالا که به تابستان و نوبرانه این میوه ها نزدیک هستیم، میتواند گزینه مناسبی برای پیش غذای سفره رنگارنگ شما باشد. مثل آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار) که با نوبرانه بهار تهیه میشود.

| گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
| تره فرنگی | ۲۰۰ گرم |
| جعفری ساطوری شده | ۲۰۰ گرم |
| نعناع | ۲۰۰ گرم |
| گشنیز | ۲۰۰ گرم |
| برگ چغندر | ۲۰۰ گرم |
| برنج | ۲۰۰ گرم |
| پیاز داغ | ۳ قاشق سوپخوری |
| نخود | ۱۲۵ گرم |
| لوبیا قرمز | ۱۲۵ گرم |
| آلبالو | ۵۰۰ گرم |
| گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
| زرد آلو | ۵۰۰ گرم |
| گندم | ۱۰۰ گرم |
| نمک و فلفل | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید