در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،ش میوه یکی از آش های سنتی اردبیل، تبریز و همدان است و به خوبی هنر دستشان را در آشپزی نشان میدهد. برای طرز تهیه آش میوه از میوه های تابستانی مثل گوجه سبز و آلبالو و زردآلو استفاده میکنند. این آش میوه ای مقوی و لذیذ، طرز تهیه راحتی دارد و حالا که به تابستان و نوبرانه این میوه ها نزدیک هستیم، میتواند گزینه مناسبی برای پیش غذای سفره رنگارنگ شما باشد. مثل آش چاقاله بادام (آش مخصوص فصل بهار) که با نوبرانه بهار تهیه میشود.
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
تره فرنگی | ۲۰۰ گرم |
جعفری ساطوری شده | ۲۰۰ گرم |
نعناع | ۲۰۰ گرم |
گشنیز | ۲۰۰ گرم |
برگ چغندر | ۲۰۰ گرم |
برنج | ۲۰۰ گرم |
پیاز داغ | ۳ قاشق سوپخوری |
نخود | ۱۲۵ گرم |
لوبیا قرمز | ۱۲۵ گرم |
آلبالو | ۵۰۰ گرم |
گوجه سبز | ۵۰۰ گرم |
زرد آلو | ۵۰۰ گرم |
گندم | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: