سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد استفاده قرار گیرد. این سوپ برای گیاه خواران یک غذای عالی و خوش مزه محسوب میشود.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۶۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، سوپ لپه بسیار مقوی است و می تواند بعنوان یک پیش غذا مورد

استفاده قرار گیرد.این سوپ برای گیاه خواران یک غذای عالی محسوب میشود.

در ادامه این مطلب میتوانید دستور تهیه “سوپ لپه” را مشاهده کنید.

طرز تهیه سوپ لپه

مواد لازم سوپ لپه

 

گوشت قرمز 

500 گرم

لپه

450 گرم

سیر

1 حبه کوچک

هویج

1 عدد بزرگ (خرد شده

تره فرنگی 

1 عدد بزرگ (خرد شده

کرفس

2 ساقه (خرد شده

پیاز

1 عدد بزرگ (خرد شده

آویشن

1 قاشق چای خوری

جعفری

8 شاخه

نمک و فلفل سیاه

 به میزان کافی

 

طرز تهیه سوپ لپه

 

برای تهیه این سوپ خوشمزه ابتدا لپه ها را پاک کنید و بعد از شستن، چند ساعت درآب ولرم خیس دهید و طی آن چندین بار آب آن راعوض کنید تا نفخ لپه گرفته شود.

قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و بعد لپه را به همراه گوشت ،هویج ،پیاز ، سیر ، کرفس ،تره فرهنگی ، جعفری و آویشن و نیز دو و نیم لیتر آب داخل آن اضافه کنید.

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مواد داخل آن به جوش بیاید.حتما کف هایی را که در اثر جوشیدن بالای سوپ جمع میشود را با قاشق جمع کنید تا جایی  که دیگر کفی روی آن ایجاد نشود.

در قابلمه را کمی نیمه باز طوری که بخار خارج شود باز بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه بدین تا حدود دو ساعت و نیم همه مواد با هم بپزند. هر چند دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا به ته قالمه نچسبند.

بعد از پخته شدن گوشت و لپه ،تکه های گوشت را از داخل قابلمه در بیاورید و سوپ را داخل یک مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا به صورت پوره شود.

البته با همزن برقی هم میتوانید این کار را انجام دهید و سوپ را کاملا صاف و یکدست کنید.

مواد سوپ پوره شده را به داخل قابلمه برگردانید و به آن نمک  وفلفل اضافه کنید و بگذارید تا کمی بجوشد و مواد سوپ مزه دار شود. 

سوپ آماده شده را سرو کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید. در صورت تمایل هم میتوانید گوشت را اندازه های کوچک خرد کنید و در کنار سوپ میل کنید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها