jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۶۰۲۱ ۲۵ شهريور ۱۳۹۹  |  ۰۸:۰۹

اگر تمایل دارید یک غذای سنتی خوشمزه درست کنید

طرز تهیه دلمه برگ کلم

در این مقاله روش درست کردن یک غذای سنتی خوشمزه را یاد میگیرید. 1.برای درست کردن دلمه کلم ابتدا باید کلم را خوب شسته و سر آن را جدا کنید تا برگ های آن راحت از هم جدا شوند.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج دلمه برگ کلم یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی هاست که علاوه بر فصل سرما خانم ها برای مهمانی های عصرانه نیز این غذای لذیذ را درست می کنند. سرو این غذا با ماست و خیار متداول است.

طرز تهیه دلمه برگ کلم

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

 

کلم یک عدد بزرگ
برنج ۲/۱ لیوان
لپه ۳/۱ لیوان
سبزی(جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون و شوید) یک کیلو
شکر ۲ قاشق غذا خوری
کشمش نصف فنجان
پیاز ۱عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه دلمه برگ کلم

1.برای درست کردن دلمه کلم ابتدا باید کلم را خوب شسته و سر آن را جدا کنید تا برگ های آن راحت از هم جدا شوند. برگ های کلم را در یک قابلمه بزرگ پر از آب روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید سپس با آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا برگ های کلم نرم شوند و بتوانید در ادامه کار به راحتی از آن برای پر کردن مواد استفاده کنید.
طرز تهیه مواد داخل برگ کلم :

2.سبزی ها را تمیز شسته، ساقه آنها را جدا کنید و دور بریزید سپس سبزی ها را یکدست و ریز خرد کنید.

3.برنج و لپه را تمیز شسته و هر کدام را جداگانه در یک قابلمه کوچک در آب بریزید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شوند. ( آب به مقداری باشد که ۲ بند انگشت روی آن را بپوشاند. )

4.در یک ماهیتابه بزرگ یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن، نمک و زردچوبه روی حرارت ملایم سرخ کنید سپس برنج و لپه نیم پز شده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت تفت دهید.

5.رب گوجه فرنگی و کشمش و شکر را اضافه کنید. کمی روغن به مواد اضافه کنید تا کمی چرب شود و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بپزد. وقتی مواد پخته و آماده شد برگ های کلم را به اندازه دلخواه برش دهید. داخل هر برگ را با ۱تا ۲ قاشق غذا خوری از مواد پر کنید و بپیچید یا رول کنید و یکی یکی داخل قابلمه بگذارید. سر دلمه ها باید ته قابلمه باشد تا هنگام پخت از هم باز نشوند و مواد بیرون نریزد. ۵ لیوان آب روی دلمه ها بریزید و در یک قابلمه که از دهنه قابلمه کوچکتر باشد را روی دلمه ها بگذارید تا هنگام پخت مواد از برگها بیرون نریزد و دلمه ها شکل خود را از دست ندهند و به مدت یک ساعت بپزد. بعد از پخت یکی یکی با قاشق دلمه ها را روی ظرف مورد نظر بگذازید، باید خیلی آرام و با دقت این کار را انجام دهید تا دلمه ها باز نشوند و مواد آن بیرون نریزد.

داخل آنها را با مواد دلمه پر کنید.
هنگامی که دلمه ها را در قابلمه میچینید، گوجه فرنگی را نیز همراه با آن در قابلمه بچینید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

مهارت تحکیم بنیان خانواده پس از فرزندآوری

ازدواج پیش از داشتن فرزند، قراردادی است برای آماده ساختن آسایش جسمانی و روانی متقابل، ولی پس از بچه دار شدن معنی حقیقی خود را به دست می آورد. خانواده همیشه در بین تمامی جوامع بشری به عنوان اساسی‌ترین نهاد اجتماعی، منشاء فرهنگ‌ها، تمدن ها و تاریخ بشر بوده است. توجه به خانواده و حمایت و هدایت آن به جایگاه واقعی و متعالی‌ خود، همواره سبب اصلاح خانواده انسانی و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی و سقوط به ورطه هلاکت و ضلالت بوده است. 

سختی‌های موج سوم کرونا

سختی‌های موج سوم کرونا

چند روزی است اوضاع بیمارستان مسیح‌دانشوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های مرجع کرونا در ایران نگران‌کننده شده و روزانه حدود 200بیمار به اورژانس کرونای این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

راهکار های کسب مهارت همسرداری قبل از ازدواج

راهکار های کسب مهارت همسرداری قبل از ازدواج

نظام خانواده یک نهاد اساسی و محوری در جامعه است و به عنوان هسته اولیه برای سایر نهادهای اجتماعی به شمار می رود. همانطور که نظام های بزرگ اجتماعی، قوانین و حقوق خاص خودشان را در ارتباط با اداره و استحکام و رشد و بالندگی دارند لذا جهت تحکیم بنیان خانواده باید خانواده ها را آموزش داد. بدین ترتیب با توجه به تاثیر مستقیم آموزش بر وضعیت زوجین، شناسایی و تعیین عللی که به بهبود روابط زناشویی منجر می شود، در پیشگیری از مشکلات آنان نقش موثری خواهد داشت.

اشتباه‌های کرونایی ما

اشتباه‌های کرونایی ما

یک: اِرْحَمْ تُرْحَمْ؛ «رحم کن تا به تو رحم شود.» این پروتکل ناب امیرالمؤمنین است که در روزهای کرونایی به شدت به کار می‌آید.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر