jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۲۷۵۲۷۰ ۱۷ شهريور ۱۳۹۹  |  ۲۳:۵۵

مواد لازم جوجه ترش

  • مرغ یک کیلو که من از سینه مرغ استفاده کردم

  • گردو چرخ شده نصف لیوان

  • پیاز سه عدد متوسط

  • رب گوجه یک قاشق

  • رب انار دو قاشق

  • سیر دو حبه رنده شده

  • روغن مایع یا زیتون سه قاشق غذا خوری

  • زعفران و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه جوجه ترش

من همیشه این غذا رو با پیاز خلالی درشت درست میکردم که موقع پخت پیاز رو جدا کرده و دور میریختم،ولی اینبار پیاز رو نگینی خیلی ریز کردم در حد رنده شده ،پس تاجایی که می تونین ریز ریز خرد کنید

پیاز ریز خرد شده رو با سیر و همه مواد مخلوط کردم بعد مرغ خرد شده رو اضافه و حسابی مخلوط کردم پنج تا شش ساعت یخچال استراحت دادم فقط چند بار با قاشق مواد رو زیر ورو کنید تا مرغ حسابی مزه دار بشه

 

بعد از اینکه مواد مزه دار شد مرغها رو از مواد جدا کردم وبه سیخ کشیدم و داخل تابه چیدم و با کره روی شعله ملایم گذاشتم تا سرخ ومغز پخت بشه ،باقی مواد که باقی مونده بود رو هم جدا داخل یک تابه دیگه ریختم و اونم با شعله ملایم گذاشتم و پخت انجام شد وقتی آبش کشیده شد کمی روغن اضافه و سرخش کردم که یک سس خوشمزه کنار کباب شد

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیدار سینه‌سوختگان با مرادشان

دیداری كه در 30 آبان 98 برگزار شد، توفیقی بود كه رفیق راه جمعی از یاران شد؛ جمعی از سینه‌ سوخته‌ ها، راویان و آفتاب‌ خورده‌های سرزمین‌های خونین دوران هشت سال دفاع مقدس كه به نمایندگی از همرزمان‌ شان به دیدار رهبر معظم انقلاب شتافتند.

جهاد همچنان باقی است

جهاد همچنان باقی است

چهلمین سال است که مردم ایران آغاز یک دفاع را جشن می‌گیرند. هرچند جنگ، تلخی و سختی و سیاهی دارد، اما آغاز دفاع‌مقدس از 31شهریور شروع فصل جدیدی از جهاد و ایستادگی بود که ثمره آن، امروز مصونیت‌بخشی نظام در ساحات مختلف است.

وقت‌کشی به نفع کرونا

وقت‌کشی به نفع کرونا

دیروز رئیس‌جمهور از احتمال بازگشت برخی محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا در بعضی از استان‌ها خبر داد و به نظر می‌رسد بعد از گذشت حدود سه هفته از آغاز موج سوم همه‌گیری کرونا در ایران، دولت بالاخره به فکر اجرای تدابیری سختگیرانه برای کنترل این موج افتاده است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر