سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خمیر کلوچه یک نوع خوشمزه از کلوچه است که با همه کلوچههایی که دیدید متفاوت است.
اینها کلوچه ساده، سریع و با ترکیب انتخابی است. با وجود پخت نشدن در فر، اما هیچ گونه نگرانی از بابت مسمومیت غذایی وجود ندارد.
مواد لازم کلوچه ترافل رنگی
آرد گرم شده: ۱ پیمانه (۱۳۶ گرم)
کره: ۱/۲ پیمانه (۱۱۰ گرم)
شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۶ گرم)
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری یا بیشتر
اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
اسانس بادام: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی سفید: ۱/۳ پیمانه (۵۴ گرم)
ترافل رنگی: ۳ قاشق غذاخوری (۳۶ گرم)
این خمیرهای کلوچه را خامخام بخورید
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام
طرز تهیه
۱. کره و شکر را داخل کاسه بریزید و نمک را روی آنها بپاشید.
۲. با استفاده از همزن برقی، آنها را با هم خوب میکس کنید تا کمرنگ و پف شود. ۳ دقیقه کافی است.
۳. شیر، اسانس و انیل و اسانس بادام را ریخته و با آرد مخلوط کنید. در صورتی که خشک است حین افزودن آرد، ۱/۲ قاشق غذاخوری شیر بیشتر اضافه کنید.
۴. با استفاده از کفگیر پلاستیکیف شکلات چیپسی و ترافل رنگی را با آن مخلوط کنید. موقع سرو کردن، کمی بیشتر قند رنگی روی آن بریزید. خمیر کلوچه خوراکی را داخل یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
در این مدل خمیر کلوچه، تخم مرغ حذف شده است بنابراین برای جلوگیری از خشک شدن به آن شیر اضافه میشود. مقدار شیر در اینجا استاندارد است، اما اگر خشک بود، کمی بیشتر اضافه کنید.
آرد را در فری که با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده، آرد را به مدت ۷ دقیقه گرم کنید تا به دمای ۷۰ درجه برسد. این کار را میتوانید روی حرارت بسیار ملایم گاز انجام دهید. اینجا نباید آرد را زیاد تفت دهید تا بو بگیرد بلکه باید در حدی باشد که بوی خامی از بین رفته و میکروبهای آن کشته شود.
برای نگهداری باید خمیر را در یخچال و در ظرفی دردار به مدت نهایتا ۱ هفته نگهداری کنید. اگر بخواهید مدت زمان طولانیتری آن را نگهداری کنید، آن را در فریزر و به مدت ۲ ماه حفظ کنید.
اگر بخواهید میتوانید به آن بستنی اضافه کنید که در این صورت نیازی به شیر ندارد. یکی از سادهرین روشها این است که آن را به شکل استوانههای کوچک درآورده و چند ساعتی در فریزر داخل کاغذ مومی نگه دارید سپس آن را به شکل دایرههای کوچک ببرید. این خمیر را میتوان به شکلهای مختلف درآورد از جمله به شکل توپکهای کوچک یا ترافل.
اگر همزن برقی ندارید میتوانید از دست استفاده کنید؛ بنابراین از کره ذوب شده استفاده کنید و مرحله هم زدن شکر و کره را خیلی راحت حذف کنید.
نباید این خمیر را بپزید، چون به دلیل نبود تخم مرغ و پف کنندهها (بیکینگ پودر و جوش شیرین) این خمیر خیلی پهن و صاف خواهد شد و در انتها یک کلوچه نرم و پفی نخواهید داشت.
در صورتی که بخواهید این خمیر را برای ۲ نفر درست کنید، از این مقدارها استفاده کنید:
آرد گرم شده: ۱/۴ پیمانه
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای روشن: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری سرصاف
نمک: کمی
شیر: ۱ قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر
اسانس وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی مینی: ۲ قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد