کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا با مصرف قهوه

محققان دریافتند نوشیدن قهوه به کاهش ریسک ابتلا به سنگ صفرا کمک می کند.
کد خبر: ۱۲۲۷۰۱۴
کاهش ریسک سنگ کیسه صفرا با مصرف قهوه

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه کپنهاگ دانمارک اعلام می‌کنند مصرف زیاد قهوه موجب محافظت در مقابل بیماری کیسه صفرا می‌شود.

محققان با مطالعه ۱۰۴,۴۹۳ فرد دریافتند افرادی که بیش از ۶ فنجان قهوه در روز می‌نوشیدند در مقایسه با افرادی که قهوه نمی‌نوشیدند، ۲۳ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به سنگ صفرا روبرو بودند.

طبق نتایج این مطالعه، نوشیدن یک فنجان قهوه اضافی در روز با ۳ درصد کمتر خطر ابتلاء به سنگ صفرا مرتبط است.

همچنین افرادی که دارای گونه‌های ژنتیکی خاص مرتبط با افزایش مصرف قهوه هستند نیز با خطر کمتر ابتلاء به سنگ صفرا مواجه بودند.

محققان معتقدند که چندین مکانیسم در پی مصرف قهوه منجر به پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا می‌شود که باید موردمطالعه بیشتر قرار گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها