به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی میشود.
وی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بیرویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.
کارشناس بهداشت مواد غذایی در ادامه اذعان کرد: نمک همچنین باعث آبجمعشدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها میشود.
عبدالعزیزی گفت: پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.
وی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند میبایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پختوپز و از خوردن گوشتهایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخزده پرهیز کنند.
عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: آشامیدنیهای رژیمی ممکن است کمکالری باشند اما حاوی نمک هستند.
یک کارشناس مسائل منطقه در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح کرد
یک تحلیلگر مسائل منطقه در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جام جم آنلاین:
یک کارشناس جهان عرب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس مسائل منطقه در گفتگو با جامجم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیأتعلمی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد