به گزارش جام جم آنلاین ، نگهداری مواد غذایی در یخچال، بهترین راه حفظ مواد مغذی آنهاست. دمای پایین، مواد غذایی را تازه نگه میدارد، سرعت رشد میکروبهای خطرناک را به تأخیر میاندازد و اجازه نمیدهد خواص آنها از بین برود. دمای مناسب یخچال 5درجه سانتیگراد و طبقه میانی آن است.
توجه داشته باشید، دما در همه قسمتهای یخچال یکسان نیست. از این رو با قرار دادن مواد غذایی در طبقات مختلف میتوانید به مطلوبترین شکل ممکن از مواد غذاییتان نگهداری کنید.
کشوهای پایینی با دمای 10 درجه سانتیگراد، مخصوص نگهداری میوه و سبزی است. توجه داشته باشید، خنکترین قسمت یخچال طبقه پایین، روی کشوی مربوط به میوه و سبزیجات است که دو درجه سانتیگراد دما دارد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد