به گزارش جام جم آنلاین ، دکتر محمود خدادوست در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران افزود: منابع طب سنتی ایرانی اسلامی نشان می دهد که غذا را باید اول روز و اول شب خورد یعنی همان چیزی که ما در ماه رمضان تجربه می کنیم و ما بین این وعده ها باید از میوه و تنقلات استفاده کرد.
وی گفت: بیماری های دستگاه گوارش، عدم رعایت بهداشت دهان و خواب بلافاصله بعد از سحری از عوامل ایجاد بوی بد دهان هستند.
خدادوست افزود: بعد از خوردن سحری باید یک ساعت صبر کنیم تا غذا از معده عبور کند و سپس بخوابیم، همچنین استفاده از شربت انار و شربت سکنجبین می تواند به کاهش بوی بد دهان کمک کند.
وی گفت: رفلاکس معده از دیگر بیماری هایی است که باعث بوی بد دهان می شود و این بیماران نباید از دوغ و نوشابه استفاده کنند و همچنین از خوردن غذاهایی با رطوبت بالا نظیر گوجه و خیار پرهیز کنند.
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت افزود: نفخ علل مختلفی دارد که ضعف هضم و سردی دستگاه گوارش از مهمترین عوامل آن است.
وی گفت: خوردن غذاهایی نظیر حلیم، شله زرد و آش رشته یا پرخوری های بیش از حد باعث ایجاد نفخ میشود.
منبع: مهر
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد