طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید.
با یک لیوان آب و کمی نمک عدس را بپزید.
وقتی نیم پز شد، بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شده و عدس و بلغور پخته شوند.
بعد با روغن کمی آنها را تفت دهید.
پیاز را هم خرد کرده و آن را سرخ کنید رب را به پیاز افزوده و با بلغور و عدس مخلوط کنید.
مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید سرد شوند.
جعفری خرد شده و تخممرغ را در این مرحله اضافه کنید و ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
روغن را در ظرف گودی بریزید و داغ کنید.
از مواد کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دست گلوله و در روغن داغ سرخ کنید.
کوفتهها را در ظرف مناسب گذاشته و اطراف آنها را با چند برش لیمو، گوجهفرنگی و زیتون تزئین کنید.
برای روی کوفته هم از سس کچاپ تند استفاده و میل کنید.
چاردیواری
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم