طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید.
با یک لیوان آب و کمی نمک عدس را بپزید.
وقتی نیم پز شد، بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شده و عدس و بلغور پخته شوند.
بعد با روغن کمی آنها را تفت دهید.
پیاز را هم خرد کرده و آن را سرخ کنید رب را به پیاز افزوده و با بلغور و عدس مخلوط کنید.
مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید سرد شوند.
جعفری خرد شده و تخممرغ را در این مرحله اضافه کنید و ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
روغن را در ظرف گودی بریزید و داغ کنید.
از مواد کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دست گلوله و در روغن داغ سرخ کنید.
کوفتهها را در ظرف مناسب گذاشته و اطراف آنها را با چند برش لیمو، گوجهفرنگی و زیتون تزئین کنید.
برای روی کوفته هم از سس کچاپ تند استفاده و میل کنید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد