jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۸۲۲۴۱   ۲۹ بهمن ۱۳۹۴  |  ۰۸:۱۵

مواد لازم: عدس: یک و نیم لیوان، بلغور گندم آسیاب شده: یک لیوان، پیاز: یک عدد، رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری، روغن، نمک، فلفل: به میزان لازم، زعفران آب کرده: 2 قاشق غذا خوری، تخم‌مرغ: یک عدد، آبلیمو: یک فنجان و جعفری ریز خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوفته عدس

طرز تهیه:

ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید.

با یک لیوان آب و کمی نمک عدس را بپزید.

وقتی نیم پز شد، بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شده و عدس و بلغور پخته شوند.

بعد با روغن کمی آنها را تفت دهید.

پیاز را هم خرد کرده و آن را سرخ کنید رب را به پیاز افزوده و با بلغور و عدس مخلوط کنید.

مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید سرد شوند.

جعفری خرد شده و تخم‌مرغ را در این مرحله اضافه کنید و ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.

روغن را در ظرف گودی بریزید و داغ کنید.

از مواد کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دست گلوله و در روغن داغ سرخ کنید.

کوفته‌ها را در ظرف مناسب گذاشته و اطراف آنها را با چند برش لیمو، گوجه‌فرنگی و زیتون تزئین کنید.

برای روی کوفته هم از سس کچاپ تند استفاده و میل کنید.

چاردیواری

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نرم افزار موبایل
-
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
عالیه
۰
۰

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها