به گزارش جام جم سرا ، به را بشویید و آن را رنده کنید. تخممرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
آرد و شکر و دارچین را با تخممرغ مخلوط کنید. به را همراه مواد دیگر به تخممرغها افزوده و خوب به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود.
از مواد کوکو با ملاقه در روغن بریزید و سرخ کنید. میتوانید از قالب کوکو هم استفاده کنید تا کوکوهای شما شکیلتر و هماندازه باشند.
بعد از اینکه یک طرف آنها سرخ شد، برگردانید و طرف دیگر کوکو را سرخ کنید. کوکوها را در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات فصل و زیتون تزئین نمایید.
ضمیمه چاردیواری
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد