طرز تهیه: اسفناج را پاک و ساقه آن را جدا کنید و برگهای آن را بپزید. آب آن را صاف کنید. در یک ماهیتابه، روغن بریزید و پیاز را خرد و سرخ کرده.
سپس قرقروت را اضافه و بعد از اینکه نرم شد اسفناج را اضافه کنید و خوب به هم زده تا آب اضافی آن تبخیر و کمی سرخ شود.
نمک و فلفل سیاه را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بعد در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل فرمایید.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال