طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری

مواد لازم بیف استراگانوف پنیری: گوشت چرخ کرده 450 گرم آب 2 فنجان نودل (نپخته) 3 فنجان پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های 2.5 سانتیمتری) 115 تا 225 گرم سوپ آماده (سوپ قارچ) 1 بسته فلفل سیاه به مقدار لازم
کد خبر: ۸۱۹۷۷۰
طرز تهیه بیف استراگانوف پنیری

در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید ​​و بگذارید به مدت 8 دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.(آسمونی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها