طرز تهیه: برای تهیه این کوکو میتوانید برگهای بیرونی کاهو که سبزتر و ضخیمتر هستند را انتخاب کرده و ریز خرد کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کف کند. درنهایت ادویهها و گردو را به کوکو اضافه کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک سمت، کوکو را پشت رو و درنهایت با تعدادی زیتون تزئین کنید.
(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد