jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۸۱۲۹۵۵   ۰۹ تير ۱۳۹۴  |  ۱۳:۴۱

ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر در کارخانجات بصورت خشک تولید شده و قبل از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ظاهری ماکارونی برحسب کشور و یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن معمولاً به نوعی پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن بصورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های متنوع دیگر است.

طرز تهیه ماکارونی های رنگی

مواد لازم:

لبو و اسفناج به مقدار لازم

ماکارونی 1 بسته


1. ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند.

2. بعد از پخته شدن آب انها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.

3. ماکارونی تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هرقسمت را در قابلمه ای پر از آب جوش بریزید.

4. مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود ۲ الی ۳ دقیقه صبر کنید.

5. سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ ال ۱۵ دقیقه با آنها جوش بخورید.

6. در انتها ماکارونی ها را آبکش کرده و از خوردن غذای تان لذت ببرید.

نکته:

می توانید به جای این دو رنگ طبیعی از رنگ های مجاز خوراکی هم استفاده کنید.

(سایت جوانی ها)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
مغازله‌های سیاسی نافرجام

مغازله‌های سیاسی نافرجام

برابر با گزارش‌هایی که دیروز رسانه‌های اسرائیلی منتشر کردند اولین پرواز عربستان به اسرائیل در فرودگاه بن‌ گوریون بر زمین نشست.

قرارگاه آگاهی و امید

قرارگاه آگاهی و امید

موضوع ترویج، تبلیغ و پراكندن امید، موضوعی است كه رهبر معظم انقلاب در برهه‌های مختلف زمانی به آن تاكید كردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها