مواد لازم:‌ روغن :‌ به میزان لازم ، سیب‌زمینی:‌ 6 عدد متوسط، آب:‌ 2لیوان ، نمک:‌ یک قاشق غذا‌خوری
کد خبر: ۷۹۹۲۱۰
سرخ کردن سیب‌زمینی

طرز تهیه:‌ ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و خلال کنید. بعد آب و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. خلال‌ها را در آب جوش بریزید و 3 تا 5 دقیقه بجوشانید. پس از آن، آنها را صاف کرده و خشک کنید. مقداری روغن در ماهی‌تابه ریخته و سیب‌زمینی‌های نیم‌پز را سرخ کنید. دقت کنید خیلی تغییر رنگ ندهند.

چنانچه بخواهید خلال آماده داشته باشید، می‌توانید بعد از آبکش کردن آنها را خشک کرده و در ظروف دردار بریزید و در فریزر قرار دهید و بتدریج استفاده کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها