طرز تهیه:
نخود و لوبیا و گندم را از قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. بعد آنها را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت گذاشته و بپزید. سویا را به مدت دو دقیقه بجوشانید و آب آن را صاف کنید و تفت دهید. گوجه را پوره کنید و پیاز را هم سرخ کرده و بعد رب را به پیاز اضافه کرده و ادویهها و نمک را هم با آنها تفت دهید و همه مواد را همراه سیبزمینیهای پوست گرفته و لیمو عمانی به قابلمه غذا منتقل کنید و با اضافه کردن ۳ تا ۵ لیوان آب بگذارید با حرارت ملایم پخته شده و جا بیفتد. بعد آب آن را صاف کرده با نان میل کنید و مخلفات را هم بکوبید و نوش جان کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم