مواد لازم:
مرغ متوسط : یک عدد
لپه :یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط :یک عدد
مغز لیمو عمانی :یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی: یک فنجان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی: ۵ عدد
نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید.
مرغ سرخ شده را با ۴ لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی را پوست گرفته و با کمی نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه کنید .
بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد
ما آبگوشت مرغ رو یه جور دیگه درست میكنیم.
مرغ رو سرخ میكنیم بعد پیاز ریز شده و لپه اضافه میكنیم.نمك وزردچوبه هم میزنیمو آ روش میریزیم.مرغ كه كمی نیم پز شد 2تا3 قاشق غذاخوری آرد رو توی یه ظرف جدا تفت میدیم آرد كه تغییر رنگ داد روغن بهش اضافه میكنیم و 2باره یه پیاز رو خوردش میكنیم و به آرد و روغن اضافه میكنیم پیاز كه سرخ شد كمی فلفل سیاه وزردچوبه اضافه میكنیم حدود 2 قاشق غذاخوری هم برنج توش میریزیم كمی هم شنبلیله توش میریزیم واین مخلوط رو داخل قابلمه آب مرغ میریزیم 1تا 2تا سیبزمینی رو هم پوست میكنیم وداخل قابلمه میندازیم ومیزاریم نیم ساعتی بجوشه وآبگوشت لعابدار بشه .آبگوشت حاضره.نوش جان امتحانش كنین خوشمزس