مواد لازم:
۱ فنجان دانه چاودار نپخته
۴ فنجان آب
۳ فنجان کلم سبز خرد شده
۶ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و خرد شده
۲ شاخه متوسط کرفس، خرد شده
۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نگینی شده
۱ عدد هویج متوسط، خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده
۲ حبه سیر، ریز ریز شده
۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
۱ قوطی کنسرو لوبیا سفید
۳ قاشق غذاخوری عسل
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
نیم قاشق چایخوری دانه زیره
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱. در قابلمه نچسبی آب و دانههای چاودار را بریزید و حداقل ۸ تا ۲۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند تا خیس بخورند.
۲. بعد آن را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا نرم شود. سپس آب آن را بگیرید.
۳. در همان قابلمه دانه چاودار پخته، کلم، چغندر، کرفس، سیب زمینی، هویج، سیر، گوجه فرنگی، پیاز و ۴ فنجان آب را حرارت دهید.
۴. لوبیا، عسل، نمک، دانه زیره و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات آن نرم شوند.
>> دریچه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم