مواد لازم:
۱ فنجان دانه چاودار نپخته
۴ فنجان آب
۳ فنجان کلم سبز خرد شده
۶ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و خرد شده
۲ شاخه متوسط کرفس، خرد شده
۱ عدد سیب زمینی متوسط، پوست کنده و نگینی شده
۱ عدد هویج متوسط، خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده
۲ حبه سیر، ریز ریز شده
۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
۱ قوطی کنسرو لوبیا سفید
۳ قاشق غذاخوری عسل
یک و نیم قاشق چایخوری نمک
نیم قاشق چایخوری دانه زیره
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه:
۱. در قابلمه نچسبی آب و دانههای چاودار را بریزید و حداقل ۸ تا ۲۴ ساعت بگذارید در یخچال بماند تا خیس بخورند.
۲. بعد آن را بگذارید روی شعله بالا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا نرم شود. سپس آب آن را بگیرید.
۳. در همان قابلمه دانه چاودار پخته، کلم، چغندر، کرفس، سیب زمینی، هویج، سیر، گوجه فرنگی، پیاز و ۴ فنجان آب را حرارت دهید.
۴. لوبیا، عسل، نمک، دانه زیره و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات آن نرم شوند.
>> دریچه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد