آبگوشت غذای لذیذی برای ما ایرانی هاست . اما همیشه هم خوردن آبگوشت ساده برایمان تکراری می شود . بنابراین می توان این غذای خوش طعم و مغذی ایرانی را با طعم های مختلف نوش جان کرد . امروز در بخش"دیگ و سه پایه " با ما همراه شوید تا طعم معرکه آبگوشت کشک را که مخصوصی استان مرکزی است ، تجربه کنید .
کد خبر: ۵۳۷۱۵۵

مواد لازم :

گوشت گوسفتد آبگوشتی : نیم کیلو/ نخود و لوبیا : یک پیمانه / پیاز بزرگ: یک عدد /سیب زمینی کوچک : سه عدد / نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان گافی / آب ک به مقدار لازم / کشک ساییده شده : یک پیمانه/ گل زرد برای تزیین : کمی / نعنا داغ : به میزان لازم

طرزتهیه :

• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.
• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها