طرز تهیه :
1 – شیر، شکر، تخم مرغ و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و هم می زنند . 2 – آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه و آن قدر هم می زنند که مواد به اصطلاح "تا" بکشد. 3 – مواد را به مدت سه ساعت در محیطی گرم نگاه می دارند تا مواد قطلمه به اصطلاح "ور" بیاید . 4 – وقتی که در مواد قطلمه حباب های سوزنی ، شکل گرفت ، زمان سرخ کردن آن است . 5 – قطلمه بعد از سرخ شدن، آماده است .
منبع: شبکه استانی مرکز مازندران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان