طرز تهیه :
1 – شیر، شکر، تخم مرغ و مایه خمیر را با هم مخلوط کرده و هم می زنند . 2 – آرد را آهسته آهسته به مواد اضافه و آن قدر هم می زنند که مواد به اصطلاح "تا" بکشد. 3 – مواد را به مدت سه ساعت در محیطی گرم نگاه می دارند تا مواد قطلمه به اصطلاح "ور" بیاید . 4 – وقتی که در مواد قطلمه حباب های سوزنی ، شکل گرفت ، زمان سرخ کردن آن است . 5 – قطلمه بعد از سرخ شدن، آماده است .
منبع: شبکه استانی مرکز مازندران
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید