مواد لازم برای تهیه گراتن سیب زمینی: سیب زمینی پخته: 2 عدد، پنیر گودا: 100 گرم، خامه: 100 گرم، قارچ: 200 گرم، پیازچه: 2 ساقه، کلم بروکلی: 200 گرم، کره: 50 گرم، جعفری ساطوری: 2 قاشق سوپ خوری، نمک – فلفل – آویشن: هر یک به میزان لازم.
کد خبر: ۷۷۷۵۲۴
آموزش آشپزی / گراتن سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی:
ابتدا کره را روی حرارت می گذاریم تا کمی ذوب شود. ساقه کلم بروکلی را جدا کرده، گل های کلم بروکلی را با دست جدا می کنیم و در ماهیتابه کمی تفت می دهیم. سیب زمینی را با مقدار کمی آب می پزیم. خامه را درون ظرف می ریزیم، ادویه به آن می زنیم و سیب زمینی را خرد کرده و درون سس می ریزیم. قارچ تفت داده شده، پیازچه، جعفری خرد شده و کلم بروکلی را درون سس ریخته و با هم مخلوط می کنیم. کف ظرف پیرکس را با کره چرب کرده، مواد را درون ظرف می ریزیم و پنیر گودا رنده شده را روی مواد ریخته و کمی جعفری روی آن می ریزیم. سپس روی آن فویل می کشیم و درون فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 25 دقیقه گراتن سیب زمینی ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها