طرز تهیه شیرینی نوروزی:
ابتدا کره را به دمای محیط می رسانیم سپس تخم مرغ را با چنگال هم زده و با پودر قند و کره مخلوط می کنیم و با هم زن تا حدی که مواد یک دست شوند آنها را هم می زنیم و آرد الک شده را به آن اضافه می کنیم. خمیر را با دست ورز داده و یک ساعت به آن استراحت می دهیم. خمیر را درون قالب پهن کرده و کف قالب را نازک و دیواره را ضخیم تر می گیریم. زمانی که قالب ها را زدیم داخل فر با حرارت 180 درجه قرار می دهیم. پس از 7 دقیقه پایه شیرینی آماده است. برای مواد میانی مقداری خامه قنادی و کره را با هم مخلوط می کنیم و زمانی که یک دست شد، خلال بادام به آن اضافه می کنیم. سپس مواد میانی را درون قالب گذاشته و 5 دقیقه آن را تا حدی که بادام ها برشته شود در گریل فر قرار می دهیم.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد