
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را قرمهای و پیاز را هم نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و گوشت را هم به آن اضافه کنید. وقتی گوشت، تغییر رنگ داد، پودر گردو، سبزی خرد شده، رب انار، رب گوجه، آب انار و نمک را به ترتیب اضافه کنید و در نهایت آب را به آن افزوده و بگذارید با حرارت ملایم پخته و آب آن تبخیر و کاملا غلیظ شود. گمج کباب یکی از غذاهای محلی گیلان است. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد