طرز تهیه:
تخم مرغ ها را درون ظرف شکسته و همراه شکر، رنده پوست پرتقال و آب پرتقال با درجه تند هم زن به مدت 3 دقیقه هم می زنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.سپس بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در 3 مرحله به تخم مرغ ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. دارچین و سیب را با بقیه شکر مخلوط می کنیم. درون قالب گرد کاغذ گذاشته و مقداری از مواد را درون قالب ریخته و سیب ها را روی مواد گذاشته و بقیه مواد را روی سیب ها می ریزیم و در دمای 200 درجه درون فر قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه کیک سیب خوشمزه ما آماده است.
منبع:شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان