آموزش آشپزی / خاگینه عدس

مواد لازم برای تهیه خاگینه عدس: تخم مرغ: 4 تا 5 عدد، عدس: نیم پیمانه، قارچ: صد گرم، فلفل دلمه ای نگینی شده: 2 قاشق سوپخوری، پیاز سرخ شده: دو قاشق سوپ خوری، شیر یا خامه: یک قاشق سوپ خوری، پنیر پیتزا: 100 گرم ، پنیر پارمزان: دو قاشق سوپ خوری، نمک و فلفل: هر یک به مقدار لازم.
کد خبر: ۷۶۹۳۳۴
آموزش آشپزی / خاگینه عدس

روش تهیه خاگینه عدس:
ابتدا میکس فلفل دلمه ای و قارچ که آب آن گرفته شده و عدس پخته شده و پیاز داغ را همراه با نمک و فلفل مخلوط می کنیم. بعد از آن تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده و در داخل تابه همراه روغن می ریزیم. در حدی که تخم مرغ خودش را بگیرد کمی پنیر پارمزان را روی مواد میکس و تخم مرغ می ریزیم تا طعم بگیرد و در آخر مواد میکس را روی تخم مرغ می ریزیم و در آخر پنیر پیتزا را را روی مواد ریخته و به صورتی که در فیلم نشان داده شده تخم مرغ را روی مواد قرار می دهیم.

منبع: شبکه استانی مرکز اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها