طرز تهیه:
ابتدا برنج را به صورت آبکش شده در می آوریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و پیازها را در آن سرخ می کنیم. هویج، مغزدانه ها، ادویه، میگو، زعفران و نخود فرنگی را اضافه می کنیم و به مدت 3 دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا با هم مخلوط و تفت داده شوند. برای ته دیگ پلو می توانیم از سیب زمینی و جعفری هم استفاده کنیم. وقتی مواد ته دیگ را گذاشتیم یک لایه برنج و از مواد مخلوط شده به پلو اضافه می کنیم و به این صورت تا پایان کار لایه لایه از برنج و مواد را روی هم می ریزیم. سپس در قابلمه را بسته و حرارت را روی شعله متوسط به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا کاملا پلو آماده سرو شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم