مواد لازم برای تهیه شیرینی لطیفه: تخم مرغ: 3 عدد، بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری، آرد سفید: 150 گرم، پودر قند: 150 گرم، وانیل به مقدار کم.
کد خبر: ۷۶۱۵۹۲
آموزش آشپزی / شیرینی لطیفه

طرز تهیه شیرینی لطیفه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم. سفیده را با دور تند هم زن هم می زنیم. کمی پودر قند به سفیده اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. وانیل و بقیه پودر قند را به زرده اضافه کرده و با دور کند هم زن زرده را به مدت 5 دقیقه هم می زنیم. زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به آهستگی آن ها را با هم مخلوط می کنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و به وسیله الک به مخلوط سفیده و زرده اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد. مواد را داخل قیف ریخته، داخل سینی را چرب کرده، کاغذ روغنی می گذاریم و به وسیله قیف مواد را داخل سینی ریخته و در طبقه وسط فر به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار می دهیم.پس از اینکه خنک شد آن ها را در ظرف در بسته قرار می دهیم. خامه فرم گرفته شده را به وسیله قیف بین هر کدام قرار می دهیم و باخلال پسته تزیین می کنیم. شیرینی لطیفه خوشمزه ما آماده است.

منبع: شبکه استانی مرکز فارس

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها