مواد میانی کلوچه خرمایی:
خرما 300 گرم
گردو( پودر شده) 150 گرم
هل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری.
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی شامل خرما، گردو، هل و دارچین را مخلوط می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا خمیر یکدستی آماده شود. ماست و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم. زعفران را به ماست و روغن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. سپس وانیل را می ریزیم وهم می زنیم. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بتدریج به مواد اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. مقداری از خمیر را برداشته، مواد میانی آماده شده را بین خمیر قرار می دهیم و لبه های خمیر را به هم می آوریم. کلوچه را به حالت گرد در می آوریم و در سینی قرار می دهیم و با مهر روی کلوچه نقش می اندازیم. سینی کلوچه را در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم .پس از 15 دقیقه کلوچه خرمایی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان