مواد میانی کلوچه خرمایی:
خرما 300 گرم
گردو( پودر شده) 150 گرم
هل 1 قاشق چای خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری.
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی شامل خرما، گردو، هل و دارچین را مخلوط می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا خمیر یکدستی آماده شود. ماست و روغن جامد را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم. زعفران را به ماست و روغن اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم. سپس وانیل را می ریزیم وهم می زنیم. آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بتدریج به مواد اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. مقداری از خمیر را برداشته، مواد میانی آماده شده را بین خمیر قرار می دهیم و لبه های خمیر را به هم می آوریم. کلوچه را به حالت گرد در می آوریم و در سینی قرار می دهیم و با مهر روی کلوچه نقش می اندازیم. سینی کلوچه را در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم .پس از 15 دقیقه کلوچه خرمایی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال