
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
طرز تهیه :
1 – برنج را به مدت 4 ساعت در آب می خیسانند
2 – برنج را بعد از آبکشی در نور آفتاب پهن می کنند تا از خیسی و نمناکی آن کم شود
3 – برنج نم دار را روی چل سنگ ریخته آن را با سنگ می کوبند
4 – آرد برنج را روی آتش برشته می کنند
5 – آب جوش را به آرد برشته شده اضافه می کنند . خوب تفت می دهند ولی رنگش تغییر نمی کند
6 – مخلوط آماده شده را روی حرارت ملایم مداوم هم زده تا شکل خمیر به خود بگیرد
7 – خمیر اسکلی را به شکل لوله در می آورند . طول خمیر لوله شده با قطر 2 سانتیمتر ، می تواند تا 50 سانتیمتر نیز باشد
8 – دو سر خمیر را به هم وصل می کنند
9 – ذغال آخته را از چوب در حال سوخت جدا می کنند
10 – خمیر اسکلی را روی ذغال گذاشته منتظر پخته شدن آن می شوند تا یک طرف آن پخته شود و آن را پشت و رو کنند
11 – مدت پخت این نوع نان ، 10 دقیقه است . در برخی از نقاط پخت این نوع نان در روغن انجام می شود
منبع: شبکه استانی مازندران
چطور کسبوکار نوپای شکستخورده نباشیم؟
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتوگو با علیرضا جاویدنیا، بازیگر و گوینده
سهیل اسعد، مجری آرژانتینی تلویزیون مهمان روزنامه جامجم شد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با پروفسور جان دان، استاد دانشگاه کمبریج:
گفتوگو با منصور فروزش، کارگردان مستند «زمزمه های گمشده در دوردست»