آموزش آشپزی / ته چین شمالی

ته چین از جمله غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که در هر گوشه کشورمان آن را به طریقی آماده می کنند. در این بخش آشپزی ،طرز تهیه ته چین شمالی را آموزش می دهیم.
کد خبر: ۷۴۴۱۲۹
آموزش آشپزی /  ته چین شمالی

مواد لازم:
برنج ایرانی:5 پیمانه
سبزی پلویی: 500 گرم
گوشت: 300 گرم
پیاز: یک عدد
لبو: 2 عدد
هویج :2 عدد
قیسی: به میزان لازم
گرد لیمو :دو قاشق غذاخوری
زرد چوبه :یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشتها را به صورت نازک آماده می کنیم و به آن گرد لیمو و فلفل می زنیم و به مدت حداقل نیم ساعت استراحت می دیهیم تا طعم بگیرد. پیاز را تفت داده و در ادامه زرد چوبه به آن اضافه می کنیم.در ادامه سیب زمینی را ته دیگ گذاشته و بعد مقدار برنج که کمی زنده است روی آن می ریزیم و بعد گوشت را اضافه می کنیم ودر ادامه لبو و سبزی و هویج را میریزیم و بعد لایه های بعدی ودر آخر قیسی و سبزی را هم اضافه می کنیم و دم می گذاریم .

منبع: شبکه استانی اصفهان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها