کوکوی مرغ غذایی است مقوی و نه چندان پرهزینه که می‌تواند مناسب هر زائقه‌ای باشد. در این قسمت از برنامه آموزش آشپزی با طرز تهیه کوکوی مرغ آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۷۴۱۹۴۵
آموزش آشپزی / کوکوی مرغ

مواد مورد نیاز کوکوی مرغ :

مرغ پخته شده : به مقدار لازم،

پیاز سرخ شده : 1 عدد،

زرشک : نصف پیمانه،

رب گوجه : 1 قاشق غذا خوری،

زعفران : به مقدار لازم،

سیب زمینی پخته و رنده شده : 1 عدد

تخم مرغ : 6 عدد،

آبلیمو: به مقدار لازم.

طرز تهیه : سیب زمینی و مرغ را با هم مخلوط کرده و سپس زرشک را اضافه می کنیم و پس از هم زدن پیاز سرخ شده را به آن می افزاییم و مجددا هم می زنیم. بعد از آن زعفران آب شده را به مواد اضافه کرده و سپس رب گوجه و آبلیمو را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم . بعد تخم مرغ ها را به آن افزوده و مواد را درون ماهیتابه ریخته و سرخ می کنیم .

منبع: شبکه استانی اصفهان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
mozhdeh
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۵۲ - ۰۹ آذر ۱۳۹۳
۰
۰
جالب بود تا حالا با رب نشنیده بودم.

نیازمندی ها