مواد لازم برای تهیه سیب پلو (برای ۴ نفر):
برنج: ۴ پیمانه،
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط نگینی شده،
گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم،
پیاز: یک عدد نگینی،
شوید خشک: ۶ قاشق غذا خوری،
نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم.
طرز تهیه: سیب پلو یکی از غذاهای استان کرمانشاه است که از مخلوط سیب زمینی نگینی شده و برنج تهیه میشود و روش پخت آن شبیه لوبیا پلو است که بعد از طبخ، میتوان آن را به وسیله زعفران، کشمش و پیاز سرخ شده تزئین و میل نمود. غذایی لذیذ که سرشار از ویتامین و نشاسته است. برای طرز تهیه فیلم را مشاهده کنید.
منبع: isfahan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه