در این قسمت از برنامه آموزش آشپزی طرز تهیه سیب پلو ارائه می‌شود.
کد خبر: ۷۳۷۱۳۶
آموزش آشپزی / سیب پلو +فیلم

مواد لازم برای تهیه سیب پلو (برای ۴ نفر):

برنج: ۴ پیمانه،
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط نگینی شده،
گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم،
پیاز: یک عدد نگینی،
شوید خشک: ۶ قاشق غذا خوری،
نمک و فلفل و زعفران دم کرده به مقدار لازم.

طرز تهیه: سیب پلو یکی از غذاهای استان کرمانشاه است که از مخلوط سیب زمینی نگینی شده و برنج تهیه می‌شود و روش پخت آن شبیه لوبیا پلو است که بعد از طبخ، می‌توان آن را به وسیله زعفران، کشمش و پیاز سرخ شده تزئین و میل نمود. غذایی لذیذ که سرشار از ویتامین و نشاسته است. برای طرز تهیه فیلم را مشاهده کنید.

منبع: isfahan.irib.ir

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها