آموزش آشپزی / هلو کباب

در این کباب خوشمزه برخلاف اسمش اثری از میوه هلو وجود ندارد. در این بخش از برنامه آموزش آشپزی درست کردن هلو کباب ارائه می شود.
کد خبر: ۷۳۵۴۵۳

آموزش آشپزی / هلو کباب

مواد لازم برای تهیه هلو کباب :

گوشت چرخ کرده: 500 گرم،

سیب زمینی: سه عدد،

لپه: یک پیمانه،

پیاز: دو عدد،

آرد: دو قاشق غذا خوری،

آب: دو پیمانه ،

رب انار: دو قاشق غذا خوری،

گردو: یک پیمانه،

کشمش: یک پیمانه،

پیاز داغ: یک پیمانه،

نمک و فلفل: به مقدار لازم.

روش تهیه و پخت هلوکباب :ابتدا گوشت را ورز داده و در ادامه لپه پخته شده را آماده می کنیم و به همراه گوشت ورز داده و سیب زمینی پخته شده را همراه با گوشت و لپه ورز می دهیم و در ادامه آب پیاز را می گیریم و به مواد همراه با ادویه جات اضافه می کنیم و موادمان را مخلوط می کنیم و بعد از آن تکه ای از مواد را جدا کرده و مواد میانی را در بین آن جا می دهیم و در ماهیتابه قرار می دهیم تا پخته شود و بعد از پخته شدن سس مخصوص که در فیلم نشان دادیم با آن غذا را تزیین می کنیم.

منبع: isfahan.irib.ir

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها