طرز تهیه سوپ تره فرنگی

مواد لازم- تره فرنگی: ۲ بوته- قارچ: ۵۰۰ گرم- پیاز: ۲ عدد- هویج نگینی خردشده: ۳عدد- آب مرغ یا آب گوشت: ۲پیماته- آرد: ۲قاشق سوپخوری- خامه: ۲قاشق.
کد خبر: ۷۲۶۸۳۱
طرز تهیه سوپ تره فرنگی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

پیاز‌ها را ریز کنید و با تره فرنگی ریز شده تفت دهید. هویج نگینی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
سپس قارچ ریزشده را اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد، آرد را روی آن‌ها ریخته، آب مرغ (یا آب گوشت) را اضافه کنید. کمی ادویه، نمک و فلفل سیاه به مواد بیفزایید و بگذارید سوپ جا بیفتد. در آخر خامه را اضافه کرده، سوپ را با نان سوخاری مرینیت شده میل فرمایید.


روش تهیه نان سوخاری مرینت شده:

به نان سوخاری کمی روعن زیتون، نمک، فلفل، و سبزی معطر زده، حدود ۵ الی ۶ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید. وقتی برشته شد، نان سوخاری مرینت شده آماده است. با سوپی که تهیه کرده‌اید میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
محیا
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
۰
۰
خیلی خیلی عالی بود
محیا
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۵
۰
۰
خیلی خیلی عالی بود میشه طرز تهیه ی كوكتل امریكایی رو هم بزارین . ممنون
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۰۲
۰
۰
تره فرنگی چه موقع از فصل هست
ف.ن
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۲
الان هست

نیازمندی ها