جام جم سرا:
طرز تهیه:
پیازها را ریز کنید و با تره فرنگی ریز شده تفت دهید. هویج نگینی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
سپس قارچ ریزشده را اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد، آرد را روی آنها ریخته، آب مرغ (یا آب گوشت) را اضافه کنید. کمی ادویه، نمک و فلفل سیاه به مواد بیفزایید و بگذارید سوپ جا بیفتد. در آخر خامه را اضافه کرده، سوپ را با نان سوخاری مرینیت شده میل فرمایید.
روش تهیه نان سوخاری مرینت شده:
به نان سوخاری کمی روعن زیتون، نمک، فلفل، و سبزی معطر زده، حدود ۵ الی ۶ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید. وقتی برشته شد، نان سوخاری مرینت شده آماده است. با سوپی که تهیه کردهاید میل کنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد