حامد رهنما دبیر این جشنواره در گفت و گو با ستاد خبری جشنواره « گزارش یک نگرانی » گفت : رامبد جوان ، مریلازارعی، دکتر رضا پورحسین، محمد صالح علا و پیمان قاسم خانی به عنوان اعضای هیأت داوران این جشنواره انتخاب شده اند.
وی همچنین افزود: رامبد جوان دبیری هیأت داوران این جشنواره را بر عهده دارد و آثار بعد از مهلت پایانی توسط این هیأت داوری ارزیابی می شوند و از نفرات برتر در مراسم پایانی جشنواره تقدیر خواهد شد.
شایان ذکر است جشنواره فیلمهای موبایلی "گزارش یک نگرانی" با توجه به کمبود بحران آب در کشور به همت فرهنگسرای رسانه و مشارکت شرکت آب و فاضلاب استان تهران از 5 مهر برگزار شد. علاقمندان جهت ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی اینترنتی www.rasanehfest.irمراجعه کنند. (ستاد خبری جشنواره)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد