طرز تهیه کدوی شکم‌پر

مواد لازم- کدو سبز متوسط: ۴ عدد- نمک و فلفل: کمی- کره: ۲ قاشق غذاخوری- پیاز متوسط خرد شده: یک عدد- سیر خرد شده: یک عدد- خرده نان خشک: یک سوم پیمانه- پنیر مازارلای رنده شده: حدود ۲ پیمانه.
کد خبر: ۷۱۳۲۲۵
طرز تهیه کدوی شکم‌پر

جام جم سرا:

طرز تهیه:


فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب و کمی گود را اندکی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید. داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید قرار دهید.
کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده‌های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدو‌ها تقسیم کنید، کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود. (خراسان)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها