۱. برای تهیه قارچ شکم پر، ابتدا فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲. ظرف یا سینی مخصوص فر را چرب کنید.
۳. قارچها را تمیز کنید و ساقههای آن را آرام جدا کنید و ساقهها را خرد کنید.
۴. روغن را در تابه بزرگ روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و ساقه قارچ خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۵. پنیر خامهای، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، پودر پیاز و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید.
۶. با استفاده از یک قاشق کوچک، هر یک از کلاهکهای قارچ را با مقداری از مواد پر کنید و آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید.
۷. به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا قارچها پخته شوند. سپس از فر خارج نموده و میل کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم