جام جم سرا: تا قبل از آمدن مهمانها همه ظرفها شسته و تمیز است و وقتی آنها میروند، کلی ظرف چرب و کثیف توی آشپزخانه جمع میشود. کلی هم آشغال میماند که باید دور ریخته شود، اما بعضی وقتها ـ بخصوص زمانی که تعداد زیادی مهمان ندارید و فقط نزدیکان دور هم جمع شدهاند ـ از همین زبالهها هم میتوان استفاده کرد. تعجب نکنید؛ بعضی از زبالههای خشک مثل پوستهای پسته میتواند طور دیگری به کارتان بیاید. پس این بار دقت کنید و وقتی کلی پوست پسته روی میز و داخل ظرفها میماند، آنها را دور نریزید تا گلهایی از جنس پوست پسته داشته باشید.
اگر تصمیم گرفتید چنین کاری را انجام دهید، قبل از هر کاری پوستهای پسته را از بقیه آشغالهای میوه و آجیل جدا کنید و آنها را داخل یک آبکش بریزید و بشویید. وقتی تمام پوستها شسته و تمیز شد، آنها را روی پارچهای پهن کنید و بگذارید چند ساعتی بماند تا کاملا خشک شود. تا پوست پستهها خشک شود، میتوانید مراحل دیگر کار را انجام دهید و آنها را پیش ببرید. در این مرحله، باید یک مقوای ضخیم بردارید و آن را به شکل دایره برش دهید. اندازه دایره هم سلیقهای است و خودتان میتوانید آن را تعیین کنید.
وقتی دایره مقوایی آماده و پوست پستهها هم خشک شد، پوستهایی را که کوچکتر است جدا کنید و آنها را در مرکز دایره بچسبانید. این پوست پستهها باید به صورت ایستاده و به کمک چسب حرارتی در مرکز دایره قرار داده شود. البته برای اینکه گلتان زیباتر شود، باید پوستهای کوچکتر را که در مرکز دایره میچسبانید، با فاصله کمتر کنار هم قرار دهید و هر چه از مرکز دایره دورتر میشوید، پوستها را هم از حالت عمودی دربیاورید و کمی حالت خوابیده به آنها بدهید. این کار را همینطور ادامه دهید تا تمام سطح دایرهتان پوشیده از پوست پسته شود و پس از آن بگذارید این گل بماند تا چسبش کاملا خشک شود.
در این مرحله، کار تقریبا تمام شده و دیگر فقط باید براساس سلیقه خودتان آن را رنگ کنید. بعضی از افراد هم ترجیح میدهند رنگ طبیعی پوست پسته باقی بماند و فقط از اسپری براقکننده برای زیبایی بیشتر گلشان استفاده میکنند که همه اینها به سلیقه و نظر خودتان بستگی دارد، اما اگر گلتان را رنگ زدید هم حتما پس از آن، از اسپری براقکننده نیز استفاده کنید. (ضمیمه چاردیواری)
مریم اسدی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد