جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ میکنیم، سپس گوشتها را قیمهای خرد کرده و در پیاز سرخ میکنیم و دارچین و فلفل را میافزاییم. بعد گوجهفرنگیها و رب گوجهفرنگی را داخل مواد میریزیم. آنگاه لپه را که از قبل خیس کردهایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ میکنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و میگذاریم بپزد. حدود یک ساعت و نیم بعد، لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه میکنیم و میگذاریم خورش جا بیفتد. 45 دقیقه قبل از سرو، سیبهای خرد شده را اضافه میکنیم (به این دلیل که سیب زرد له میشود). خورش آماده است.(زهره لطف الهی/آموزش آشپزی)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: