
نعیمه نظامدوست درباره سانحهای که برایاش رخ داده گفت: برای انجام یک کار شخصی به شمال رفته بودم که متاسفانه دچار سانحه و در بیمارستان چالوس بستری شدم. در این بیمارستان، کارهای اولیه را برای من انجام دادند و 5 روز آنجا بودم تا اینکه به تهران منتقل شدم و پیش دکتر خودم رفتم. او هم تشخیص داد که باید پایم جراحی شود.
نظامدوست یادآور شد: عمل جراحی 2 روز پیش انجام شد و تا امروز استراحت کردم. اما همین حالا که با شما صحبت میکنم داخل ماشین و در حال رفتن به خانه هستم و باید 2 ماه در خانه بمانم.
وی در پاسخ به اینکه آیا این روزها در کاری بازی داشته یا خیر؟ تأکید کرد: برای بازی در یک تله فیلم صحبت کرده بودم اما وقتی این اتفاق افتاد از حضور در آن معذرت خواهی کردم. البته عوامل لطف داشتند و گفتند کار را دیرتر آغاز میکنند تا من هم بتوانم در آن حضور داشته باشم. اما فعلا که باید 2 ماه در خانه بمانم.
نظام دوست در پایان از بیمارستان پاسارگاد و دکتر باقرزاده که زحمت زیادی در زمان بستری بودن او کشیده بودند، تشکر کرد. (خبرگزاری مهر)
{$convert_old_media}
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»:
سعید نعیمآبادی، مدافع سابق پرسپولیس در گفتوگو با «جامجم»: